Vuosijuhlaviikon ohjelma

Su 21.11. Vaellus vujuihin

Hyeenan vuosijuhlaviikko on täällä!✨
 
Vuosijuhlaviikko aloitetaan vaelluksella vujuihin, jossa reippaillaan yhdessä Vuorilammen nuotiopaikalle makkaranpaistoon ja nautitaan samalla upeista maisemista!😎
 
Vaellus aloitetaan kokoontumalla Neulamäen urheilukentällä (Raiviopolku) klo 12, josta lähdetään yhdessä kohti Vuorilampea. Matka nuotiopaikalle on noin 2-4 km riippuen osallistujien päättämästä reitistä. Hyeena tarjoaa kaikille mieleistä makkaraa, mutta voit halutessasi ottaa mukaan myös omia eväitä.
 
Suosittelemme säänmukaista varustusta sekä vedenpitäviä kenkiä. Illan hämärtyessä myös taskulampulle voi olla käyttöä.
 
Tapahtuma on kaikille ilmainen. Ilmoittauduthan viimeistään perjantaina 19.11., jotta osaamme varata oikean määrän evästä.
 
 

Ma 22.11. Lasersota

Oletko aina halunnut päihittää opiskelijatoverisi tai pelata tiiminä niin kuin laumassa kuuluukin?
 
Vujuviikko jatkuu upeiden laseraseiden siivittämänä Kuopion Megazonessa. Megazone on hauska ja futuristinen kaupunkitaistelurata, jossa pelaajat keräävät pisteitä vastustajien liiveihin ja tukikohtiin ampumalla.
 
Megazonessa taistellaan kaksi tunnin mittaista peliä klo 18 ja 19, joihin sopii kerralla pelaamaan 24 henkilöä. Paikalle tulee saapua vähintään 15 min ennen pelivuoron alkua, sillä säännöt käydään läpi ja joukkuejako suoritetaan ennen varsinaisen pelivuoron alkua. Halutessasi voit tulla hengailemaan odotustilaan jo aikaisemmin. Mukaan kannattaa ottaa myös oma vesipullo.
 
Kilpailunhaluisimmille vinkiksi: tummat vaatteet auttavat suojautumisessa. Ota mukaasi seikkailunhaluiset ystäväsi ja kokoa oma joukkueesi!
 
Lasersodan hinta on Hyeenan jäsenille 10€ ja muille 12€. Ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 8.11.2021 klo 12 ja sulkeutuu, kun tapahtuma on loppuunmyyty. Lasersotaan mahtuu 48 pelaajaa, joten varmistathan paikkasi ilmoittautumalla ajoissa. Ilmoittautuminen on sitova.
 
 

Ti 23.11. Keilaus

Tiistaina vuosijuhlaviikolla vuorossa on keilausta Kuopion Keilakukossa!
 
Keilaus on Hyeenan jäsenille ilmaista ja muille keilaus maksaa vain 3€. Ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 9.11.2021 klo 12 ja sulkeutuu, kun tapahtuma on loppuunmyyty. Ilmoittautuminen on sitova.
 
 
Muista ottaa opiskelijakortti mukaan, sillä Keilakukossa on opiskelijoille alennetut hinnat!

Ke 24.11. Viininmaistelu

Hyeenan vujuviikko jatkuu keskiviikkona viinien parissa, kun vuorossa on viininmaistelu Gusto Runinissa.
 
Viininmaistelupakettiin kuuluu 4 erilaista viiniä maisteltavaksi ja se kustantaa Hyeenan jäsenille 15€ ja muille 20€.
 
Ilmoittautuminen aukeaa keskiviikkona 10.11.2021 klo 12 ja sulkeutuu, kun tapahtuma on loppuunmyyty. Mukaan mahtuu vain 30 nopeinta osallistujaa! Ilmoittautuminen on sitova. Jätäthän haalarit tällä kertaa kotiin.
 

To 25.11. RPS-panimokierros

Kyllä, vujuviikko vaan jatkuu ja nyt päästäänkin vierailemaan RPS Brewing -panimolla!

Oletko aina miettinyt miten tätä savolaista olutta valmistetaan? Vai kenties miettinyt kuinka olutta kuuluu juoda? Mitä on se humala oluen ainesosaluettelossa? Tuleeko oluesta humalaan, jos humalaa ei laiteta?

Olit sitten kokenut oluen nauttija tai ensikertalainen, niin tämä panimokierros on juuri sinulle!

Panimokierroksen jälkeen päästään myös maistelemaan RPS:n tuotteita taproomissa! Kierroksen hintaan kuuluu kaksi vapaavalintaista RPS:n tuotetta paikan päällä nautittavaksi.

Tiesitkö muuten, että RPS valmistaa oluiden lisäksi myös lonkeroita?

Panimokierroksen hinta on Hyeenan jäsenille 8€ ja muille 10€. Hintaan sisältyy panimokierros ja kaksi RPS:n juomaa paikan päällä.

Kierrokselle mahtuu 30 vierailijaa, joten varmistathan paikkasi ilmoittautumalla ajoissa oheisen linkin kautta. Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 11.11.2021 klo 12:00 ja sulkeutuu, kun tapahtuma on loppuunmyyty. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuminen: https://link.webropol.com/s/rps-kierros

Tämä ilta ei kuitenkaa lopu panimokierrokseen, vaan jatkamme panimolta saunomaan Saanaan! Saanan kylpyläosasto on varattu Hyeenan vuosijuhlien kunniaksi yksityiskäyttöön klo 18:30-21:30! Saana-iltaan on erillinen ilmoittautuminen!

To 25.11. Saana-ilta

Saunanlämpimästi tervetuloa Hyeenan vujuviikon Saana-iltaan klo 18:30–21:30!

Hyeena on varannut Bellanrannassa sijaitsevan Kuopion Saanan koko kylpyläosaston täksi ajaksi yksityiskäyttöön (VIP-Saanaa myöten), eli iltaahan ei voi tällöin viettää kuin parhaassa mahdollisessa seurassa.

Saana-iltaa edeltää panimokierros Bellanrannassa sijaitsevalla RPS:n panimolla (https://www.facebook.com/events/1171198663255015/). Nämä kaksi tapahtumaa on suunniteltu niin, että voit halutessasi yhdistää ne helposti. Panimokierroksen jälkeen voit jatkaa siis suoraan Saanan lämpöön rentoutumaan. Huomioithan, että molempiin tapahtumiin tulee kuitenkin ilmoittautua erikseen!

Huomioithan, että Saanan yhteisissä tiloissa tulee käyttää uimapukua. Saanaan pääset tutustumaan osoitteessa https://www.kuopionsaana.fi/.

Saana-illan hinta on Hyeenan jäsenille 10€ ja muille 12€. Ilmoittautuminen aukeaa torstaina 11.11.2021 klo 14:00 ja sulkeutuu, kun tapahtuma on loppuunmyyty. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuminen: https://link.webropol.com/s/Saana-ilta

Pe 26.11. Kakkukahvihengarit

Mitä olisikaan vuosijuhlaviikko ilman leivontailtapäivää ja kakkukahveja?
 
Nautitko suklaaherkkujen ja makeiden piiraiden leipomisesta tai oletko haka suolaisten herkkujen valmistamisessa? Tule jakamaan salaiset reseptisi ja taitosi muille hyeenoille leivontailtapäivänä!
 
Leivontailtapäivä alkaa klo 12.00 kakkujen ja muiden makeiden tai suolaisten herkkujen leipomisella Canthian opetuskeittiöllä (CA402).

Kakkukahvihengarit alkavat klo 17 Lukemalla, jossa päästään maistelemaan vastaleivottuja herkkuja!
 
Hyeena tarjoaa leipomiseen 15€/ryhmä. Voit tulla leipomaan joko yksin tai enintään neljän hengen kaveriporukalla. Leivontailtapäivään mahtuu rajallinen määrä leipojia, joten ilmoittaudu ripeästi!
 
Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 12.11.2021 klo 12 ja sulkeutuu 23.11.2021 tai kun tapahtuma on loppuunmyyty.
 
 
Hengareihin ovat tervetulleita kaikki ilman erillistä ilmoittautumista!

 

La 27.11. Juhlaillallinen ja jatkot

Olette lämpimästi tervetulleita juhlistamaan 45-vuotiasta Hyeena ry:tä vuosijuhlillemme 27.11.2021!

Vuosijuhlat alkavat klo 16:00 kutsuvieraiden cocktail-tilaisuudella Hotelli IsoValkeisella (Majaniementie 2, 70420 Kuopio).
Cocktail-tilaisuuden jälkeen vietämme juhlaillallista Hotelli IsoValkeisella klo 18:00 alkaen. Halutessasi voitte saapua illalliselle kaupungintalon takaa (Maljalahdenkatu 31) klo 16:45, 17:00 ja 17:15 lähtevillä yhteiskuljetuksilla.
 
Illan aikana muistelemme Hyeenan 45-vuotista taivalta, palkitsemme ansioituneita hyeenoita ja nautimme hyvästä ruuasta sekä juomasta akateemisia juhlalauluja unohtamatta! Illan kruunaa livebändi, jonka jälkeen siirrymme yhteiskuljetuksella kohti jatkoja Apteekkariin noin klo 23.
 
** In English***
 
Dear guests,
 
We warmly invite you to celebrate the 45th anniversary of Hyeena ry on November 27th 2021 at Hotelli Iso-Valkeinen (Majaniementie 2, 70420 Kuopio)!
 
The celebration begins at 4 pm with a coctail event for invited guests. After the coctail event we will continue with a celebration dinner at 6 pm. If you prefer, you can arrive at the event by a shared bus transfer that leaves from behind the Kuopio City Hall (Maljalahdenkatu 31) at 4:45 pm, 5:00 pm and 5:15 pm.
 
During the evening, we will recall the 45-year journey of Hyeena ry, reward deserving members of Hyeena and enjoy good food and drinks without forgetting the academic drinking songs! The evening will be crowned by a live band after which we will continue to the after party at Apteekkari with bus transfer at 11 pm.
 

Su 28.11. Sirkus-sillis klo 12 @ Kuopion kaupungintalo

Hyeenan vuosijuhlien perinteinen silliaamiainen eli sillis järjestetään sunnuntaina 28.11.2021 sirkus-teemalla!

Sillis järjestetään salaisessa paikassa, jonne lähtee bussikuljetukset kaupungintalon takaa (Maljalahdenkatu 31) kahdessa lähdössä klo 12:00 ja 13:15! Lähtöihin aukeaa erillinen ilmoittautuminen silliaamiaiselle ilmoittautuneille.
Lähtöjen ilmoittautumislomake: **julkaistaan myöhemmin**
Silliksellä on tarjolla lämmin ruoka sekä myöhemmin pientä naposteltavaa, ettei nälkä pääse yllättämään! Lisäksi tarjolla on kurkun kostuketta, mutta on myös suositeltavaa ottaa oma pullo mukaan (OPM).
Silliksen ohjelmassa on luvassa perinteiseen tapaan saunomista ja paljuilua (OPM eli oma pyyhe mukaan myös) sekä erilaisia pelejä. Silliksellä on myös yllätyksellistä ohjelmaa!
Bussit lähtevät takaisin Kuopioon useassa lähdössä noin klo 18:00, 20:00, 22:00 ja 22:30.
Silliksen viralliset jatkot ovat Ravintola Maljassa (Kauppakatu 29).
HUOM! Ole ajoissa paikalla sillä bussit eivät odota!!
MITÄ: Sirkus-sillis
MISSÄ: Salaisessa paikassa (lähtö kaupungintalon takaa)
MILLOIN: Su 28.11.2021 klo 12:00 alkaen
MITÄ PÄÄLLE: Haalarit + halutessasi jotain sirkus-teemaan sopivaa

 

Ma 29.11. Darrasitsit klo 18 @ Lukema