UUDELLE OPISKELIJALLE

Hei fuksi!

Tervetuloa Kuopioon, mualiman nappaan, opiskelemaan ympäristötiedettä!

Hyeena ry on oma ainejärjestösi - tukesi ja viihdyttäjäsi

Hyeena ry on aktiivinen ainejärjestö ja tiivis yhteisö, Hyeenalauma. Hyeenathan ovat laumaeläimiä ja tämä lauma koostuu Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampuksen sovelletun fysiikan ja ympäristötieteen opiskelijoista. Lauman tunnistaa punaisesta turkista (eli niistä kuuluisista haalareista) sekä mitä todennäköisimmin kauas kantavasta ulvonnasta.

Hyeenat ottavat uudet opiskelijat ja tuttavuudet avosylin vastaan yhteisöönsä, joten tätä laumaa kannattaa lähestyä, vaikka kauempaa voisikin näyttää hurjalta ja pelottavalta. Hyeenat arvostavat laumalaisiaan ja Sinua juuri sellaisena kuin olet!

Mikä sitten on ainejärjestö?

Ainejärjestön tarkoituksena on pitää huolta opiskelijoiden hyvinvoinnista yliopistossa ja vapaa-aikana. Ainejärjestö ajaa opiskelijoiden etuja ja järjestää erilaisia tapahtumia sekä muuta mukavaa puuhaa. Hyeena järjestää mm. alkoholittomia hengareita, kaikennäköisiä bileitä, jännittäviä excursioita sekä sitsejä. Hyeenan kautta pääset tutustumaan myös esimerkiksi ammattijärjestöihin, yrityksiin, vanhempiin opiskelijoihin, muiden ainejärjestöjen menoon ja vuosikurssikavereihisi. Ainejärjestön yksi tärkein tarkoitus onkin yhdistää opiskelijoita!

Hyeenaan ja sen jäseniin (eli tuttavallisemmin laumaan) pääsee paremmin tutustumaan meidän ikiomalla kahvihuoneellamme, jossa eri vuosikurssien opiskelijat viettävät aikaansa luentojen välissä nauttien kahvia, pelaten pelejä, jutellen toistensa kanssa ja niin edelleen. Hyeenahuone tarjoaa kaikenlaista viihdykettä ja on kaikille avoin oma olohuone yliopistolla.

Jos ainejärjestötoiminta kiinnostaa, kannattaa huoneelle tulla mukaan katselemaan menoa. Etsimme joka syksy uusia innokkaita jäseniä Hyeenan hallitukseen, joita kiinnostaa vaikuttaa järjestön toimintaan ja järjestää erilaisia tapahtumia!

Katso myös: