Tapahtumat

Hyeena järjestää aktiivisesti erilaisia tapahtumia hengareista bileisiin! Tunnetuimmat ja railakkaimmat tapahtumamme ovat Hyeena loves the 90’ish eli Ysäri -bileet sekä Vappuisin järjestettävä Wabuseikkailu Kuopion HopLopissa. Erilaisten bileiden lisäksi Hyeena järjestää syksyisin syysexcut (yleensä mennään Kuhmon metsiin mökkeilemään) ja keväisin kevätexcut johonkin Suomen yliopistokaupungeista. Kevätexcuilla päästään siis tutustumaan toisiin kampuskaupunkeihin ja yliopistoihin. Kokonaan alkoholittomina tapahtumina Hyeena järjestää useampaan kertaan vuodessa Hengarit eli hengailuillat, joissa voi seurustella, pelata lautapelejä, järjestää Youtube-cornerin, ihan mitä vain! 

Ysärit

Hyeena järjestää perinteiset Hyeena loves the 90’s eli Ysäri -bileet kahdesti vuodessa tanssittaen opiskelijoita ysäri- ja 00-lukujen tahdissa. Näissä bileissä on lupa pukeutua teeman mukaisesti! Ysäreiltä saat mukaasi myös teemaan sopivan haalarimerkin.

HopLop – Wabuseikkailu

Vappu on opiskelijan parasta aikaa, minkä kunniaksi Hyeena järjestää Wabun leikkisimmät bileet Kuopion HopLopissa. 

Suojakännit

Suojakännit järjestetään vuosittain päivää ennen yliopisto-opintojen alkua. Tapahtumassa fuksit pääsevät tapaamaan ensimmäistä kertaa toisensa ja Hyeenalauman sekä lievittämään ensimmäisen päivän jännitystä. Myös vanhat Hyeenat pääsevät ulvomaan kesän kokemuksia ja suojautumaan syksyn rientoja varten.

Sään salliessa suojakännit aloitetaan kokoontumalla Valkeisenlammelle Pushkinin patsaan läheisyyteen, josta jatketaan viettämään iltaa Ale Pupiin yksityistilaisuuteen.

Tutustumisilta

Ensimmäisen päivän jälkeen Hyeenalauma suuntaa tutustumisiltaan Henry’s Pubiin. Tutustumisillassa pääset tutustumaan sekä ymppiin että fyysikoihin, juuri aloittaneisiin fukseihin, vanhempiin opiskelijoihin sekä laitosten henkilökuntaan. Luvassa on tuutoreiden järjestämää viihdykettä sekä Hyeenan ja Loimun opiskelijat – Kuopion hallitusten esittelyt sekä leppoisaa yhdessäoloa lauman kanssa. 

Tutustumisillassa julkistetaan myös menneen lukuvuoden Vuoden Fuksi!

Hengarit

Hengarit ovat Hyeenan alkoholittomia hengailuiltoja, joissa pääset muun muassa seurustelemaan, pelailemaan lautapelejä tai vaikka katselemaan Youtube-corneria! Hengareiden teemat vaihtelevat ja jokaisen Hyeenan on mahdollista ehdottaa, että mitä hengareilla tehdään. Hengareita järjestetään vuodessa useampia.

Teemasta riippumatta hengareissa on tärkeintä syöminen ja hengailu Hyeenalauman kanssa!

Sitsit

Hyeena järjestää vuodessa useita Sitsejä eli Akateemisia pöytäjuhlia, joissa lauletaan sitsilauluja, nautitaan seurasta ja virvokkeista sekä vähän myös syödään kun ehditään. Hyeenan järjestämiä sitsejä ovat muun muassa fuksisitsit heti syyskuun alussa, darrasitsit ja pikkujouluvuosijuhlasitsit. Hyeena sitsaa myös muiden ainejärjestöjen kanssa Kuopiossa ja muissa Suomen yliopistokaupungeissa.

Kastajaiset

Kastajaisissa fuksipallerot suorittavat älykkyyttä, nopeita hoksottimia ja paineensietokykyä testaavia rasteja sekä heidät seremoniallisesti vihitään osaksi Hyeenalaumaa. Rastikierrosta seuraa fuksien palkitsemisia sekä koko illan kestävät bileet.

Kastajaisissa pidetään haaskaa laamassa!

Kostajaiset

Kostajaiset ovat kuin kastajaiset, mutta toisinpäin! Kostajaisissa fuksit pääsevät pitämään rasteja vanhemmille opiskelijoille eli kostamaan kaiken mitä ovat kokeneet kastajaisissa.

Kostajaiset järjestetään yhdessä ainejärjestö Kultin kanssa ja fuksit pääsevätkin harjoittelemaan tapahtumanjärjestämistä heti syksyllä! 

Syysexcut

Kevätexcut

Pikkujoulut

Jouluristeily

Haalarikastajaiset

Saunaillat